Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Kombinace bydlení a podnikání v domě 500 m2 na hlavní ulici v Červeném Újezdě

13 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 500 m2
  • zastavěná: 594 m2
  • pozemek: 671 m2
  • stav: Řadový
  • stav: Dobrý
  • lokalita: Centrum obce
  • Garáž

Velký rodinný dům s nebytovými prostory o celkové ploše 500 m2 nabízí mnoho možností k úpravám na bydlení a podnikání. Jde o rohový objekt na hlavní ulici Unhošťská na adrese Na Drahách 19, Červený Újezd.

Pozemek s výměrou 671 m2 je plně využitý pro členitou stavbu o dvou podlažích. Přízemí je přizpůsobené převážně k podnikání s barem, kuchyní a sálem. Veškeré sociální zázemí pro klienty a personál je dobře umístěné. Vedle jsou dvě velké garáže a přes zadní vchod s menší zahrádkou je průchod do skladových prostor a na schodiště do prvního patra.

První patro je přístupné i z přízemní barové místnosti s krbem. Vyjde se do prostorného salonu a přes něj na první terasu. Ta je přístupná i z obytné části domu, která je dispozičně rozdělená na tři ložnice, obývací pokoj, kuchyň, pracovnu, dvě koupelny s vanou a se sprchovým koutem, toaletu a několik úložných komor. Na druhou terasu je možnosti přístupu přes některé ze zmíněných ložnic.

Dům je spíš ve stavu před částečnou rekonstrukcí a tím se nabízí možnost dům přizpůsobit svému záměru, ať už se jedná o kombinaci bydlení a provozování restaurace, kavárny, či rodinného penzionu. Díky nedalekým průmyslovým oblastem je také možnost dům přizpůsobit pro bydlení zaměstnanců, nebo ho rovnou přestavět na ubytovnu. Nápadů je více, například dům rozdělit na několik menších bytů, nebo naopak ubourat některé části a tím si zvětšit zahradu k velkému rodinnému domu.
Nabízíme vám dům, který může mít řadu využití. Lze tu bydlet a podnikat v mnoha oblastech. Je nespočet možností, jak tento objekt využít. Stavba je připojena na elektřinu, plyn, obecní vodovod a kanalizaci. Jsou tu dvě velké garáže a dvě jižně orientované terasy.

Červený Újezd má výbornou strategickou polohu. Je sedm minut jízdy autem od Prahy a nachází se na přímce mezi Kladnem a Rudnou. Na letiště Václava Havla, nebo do nákupní zóny s metrem linky B na Zličíně dojedete do patnácti minut. Z obce je perfektní napojení na D5 směr Karlovy Vary a na D6 do Berouna a do Plzně. Jezdí zde i autobusová linka s přímým spojem do Prahy. V místě je pěkný zámek se skvěle hodnocenou restaurací, potraviny, mateřská škola, dětská hřiště a několik venkovních sportovišť. Kolem domu je cyklostezka vedoucí do Prahy a do okolní přírody se spoustou zajímavých zastávek.

Tento dům je výzvou a příležitostí realizace vlastního snu o bydlení a podnikání v atraktivní lokalitě. Doporučuji osobní setkání přímo na místě, kde Vás rád provedu celým domem.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Prodej rodinného domu Červený Újezd, stav je uveden jako dobrý, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 500 m2, pozemek o velikosti 671 m2, se zastavěnou plochou 594 m2, zkusit to můžete ještě tady, Rodinné domy Praha západ, je vybaven či je k dispozici garáž, ve vybavení také naleznete internet, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Great opportunity to combine housing and business in a 500 m2 house in Červený Újezd

Large family house with non-residential premises with a total area of 500 m2 offers many possibilities for adaptations for living and business. It is a corner building on the main street Unhošťská at Na Drahách 19, Červený Újezd. The property with an area of 671 m2 is fully utilized for a structured building with two floors. The ground floor is mainly meant for business with a bar, kitchen and hall. All sanitary facilities for clients and staff are well situated. There are two large garages next door and through the rear entrance with a small garden there is access to the storage area and staircase to the first floor. The first floor is also accessible from the ground floor bar room with fireplace. There is a spacious lounge and going through it you reach the first terrace. The terrace is also accessible from the living part of the house, which is divided into three bedrooms, living room, kitchen, study, two bathrooms with bath and shower, toilet and several storage rooms. The second terrace can be accessed via one of the aforementioned bedrooms. The house is rather in a state before partial renovation and this gives the possibility of adapting the house to your intention, whether it is a combination of living and running a restaurant, cafe or family guest house. Thanks to the nearby industrial areas, it might be interesting to turn the house into an employee housing or to convert it into a hostel. To give you more ideas, for example, is to divide the house into several smaller apartments, or to demolish some of its parts and thus enlarge the garden to this big family house. There are countless ways to use this property. You can live here and do business in a plenty different fields. The building has electricity, gas, municipal water and sewerage. There are two large garages and two south facing terraces. Červený Újezd has an excellent strategic location. It is seven minutes by car from Prague and it is located between Kladno and Rudna. You can reach the Václav Havel Airport or the shopping area with the B line metro in Zličín in fifteen minutes. From the village there is a perfect connection to D5 in the direction of Karlovy Vary and to D6 to Beroun and Plzeň. There is also a bus line with a direct connection to Prague. There is a nice castle with a well rated restaurant, groceries, kindergarten, playgrounds and several outdoor sports fields. Around the house is a bike path leading to Prague and the surrounding countryside with lots of interesting view stops. This house is a challenge and an opportunity to realize your own dream of living and doing business in an attractive location. I recommend a personal meet up on site where I will be happy to show you around. Ondřej Kučera personal real estate agent

Základní info

Evidenční číslo:
12011
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Na Drahách, Červený Újezd, Praha západ
Cena:
13 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Včetně provize a právního servisu
Stav:
Dobrý
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
671 m2
Plocha užitná:
500 m2
Plocha zastavená:
594 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
2
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Vybavení objektu

Garáž

Dopravní dostupnost

Autobus, Dálnice, Silnice, MHD


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku